readbud - get paid to read and rate articles

Fir intins !!!

Sa ne distram putin si in fata ecranului , nu doar pe marginea apei

.

.

duminică, 5 decembrie 2010

Salau de top

Salau de top

Recordurile in Anglia se tin lant. Dupa ce in ultimele saptamani s-au prins multi pesti ce au devenit recorduri la categoria crap, clean, biban si stiuca, a venit acum si un record pentru salau.
Salau de top
Considerat un Mecca pentru împătimiţii de pescuit la şalău, South Lagoon, a scos recent la suprafaţă un peste care depasea 7 kg.
Norocosul pescar este un tânăr în vârstă de 26 de ani, care a prins şalăul folosind drept momeală o babuşcă mică, injectată cu sânge de peşte.

Pestele a fost prins după amiaza pe lacul South Lagoon.
Acest lac este considerat printre cele mai bune în Anglia pentru pescuitul salaului, majoritatea pescarilor care pescuiesc aici folosind momeală vie.

(sursa Angling Times)

AVENTURI LA PESCUIT: Halibut monstru

Halibut monstru

Un batran pescar german in varsta de 70 de ani, s-a aflat la locul potrivit si in momentul potrivit, pentru ca a capturat un halibut de 219 kilograme.
Halibut monstru
Halibutul avea 2,5 metri şi pentru scoaterea lui din apă, pescarul s-a luptat două ore, fiind ajutat la un moment dat şi de alţi cinci pescari aflaţi în barca ce naviga în vestul fiordurilor islandeze.



Pentru capturarea halibutului neamţul a folosit un fir de 30 lb, iar ca momeala acesta a ales un vobler.

Pestele a fost vândut cu aproximativ 2500 lire sterline, iar expediţia în Islanda a fost pentru pescarul german cea mai reuşită partidă de pescuit din viaţa sa.

(sursa BNPS.co.uk)