readbud - get paid to read and rate articles

Fir intins !!!

Sa ne distram putin si in fata ecranului , nu doar pe marginea apei

.

.

miercuri, 14 aprilie 2010

Retete cu salau



  1. Salaul curatat si spalat se taie felii. Oasele, capul fara branhii, resturile de la curatat si icrel.

  2. Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i la.

  3. Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu feli.

  4. Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, ap.

  5. 24 Sept 2004 ... Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata.

  6. Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza si se prajeste in ulei. Separat se piseaz.

  7. Se spala fileurile, se zvanta, se prajesc in uleiul incins (cate doua minute pe fiecare parte) si se.

  8. 25 Mar 2010 ... Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante. L.

  9. Se incinge cuptorul. Se spala lamaia si se taie felii. Pestele, spalat si zvantat, se presara cu sar.


    1. 25 Mar 2010 ... Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste.

    2. Salaul curatat se fierbe in citeva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia.

    3. Se fierbe pestele si se inlatura oasele. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se asaza fileuri.

    4. Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin. In.

    5. Se curata salaul si se taie bucati. Ciupercile se spala si se taie felii, se pun la fiert alaturi de.

    6. Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper.

    7. Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabu.

    8. Pestele se curata si se acreste cu lamiie. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apo.

    9. Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat. Se ruleaza si se prind c.

    10. Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este f.

Asa nevasta sa tot ai !!!

Ce alegi stiuca sau fata , asta-i intrebarea  ?!. 

FishFever June 09, 2006http://www.FishFever.com
This video clip features a sexy amateur Fishfever.com fan "Jenny", keeping cool and catching a northern pike on a nice summer day.


Garcea la pescuit 2

devilu17 November 16, 2007http://ia-premiu.com/index....


Garcea la pescuit

Myyyta March 23, 2008Garcea la pescuit

Best dry fly fishing in the world.

Un superb filmulet pentru cei ce iubesc pescuitul si natura .



Dry Fly Heaven from Jah Raven Creation on Vimeo.

TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ PIKE CHALLENGE


PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

Mesajde cristi.albu » Joi Apr 01, 2010 2:28 pm
Imagine
SuperPescar va organiza anul acesta un campionat de pescuit la știucă pentru echipe de câte doi pescari, campionat desfășurat pe parcursul a patru etape în incintele Cormoran de la Uzlina.

Numărul disponibil de locuri într-o astfel de etapă este de maxim 20 de echipe. Punctajele acumulate în urma stabilirii clasamentelor fiecărei etape vor forma clasamentul general care va stabili în final titlul de campion și lotul național de pescuit la știucă, format din primele trei echipe clasate la Pike Challenge. Acest lot va fi sponsorizat prin intermediul revistei SuperPescar, care va organiza deplasarea și participarea la o prestigioasă competiție internațională dedicată știucii. Este permisă folosirea motoarelor electrice.

Calendarul competițional este următorul:

Etapa I: 14 – 16 mai
Etapa II: 25 – 27 iunie
Etapa III: 1 – 3 octombrie
Etapa IV: 5 – 7 noiembrie

Toate etapele sunt organizate în weekend, pe parcursul a trei zile: vineri, sâmbătă, duminică. Programul va fi același pentru cele toate cele patru etape.

PROGRAMUL DE ETAPĂ
Vineri
Sosire Murighiol între orele 13-18,00
Transfer Cormoran, cazare, ședința tehnică, cina.
Sâmbătă
Mic dejun, transfer la locul de pescuit, manșa I de 6 ore - pescuit știucă, dejun pachet, transfer Complex Cormoran, cină.
Duminică
Mic dejun, transfer la loc de pescuit, manșa II de 4 ore pescuit știucă, transfer Complex Cormoran, festivitate premiere, masa festivă.

SERVICII ASIGURATE
• cazare în cameră dbl./sgl.;
• transfer Murighiol/Uzlina/ Murighiol;
• transfer Complex Cormoran - loc de pescuit și retur;
• serviciile de masă incluse în program ( la care se adaugă 1/2 l apă minerală/pers. la fiecaremasă principală);
• barcă 2 zile la dispoziție pentru manșe (fără motor electric);
• taxe (ARBDD + locală).

TAXA DE PARTICIPARE/PERSOANĂ
• cazare in camera dublă = 625 RON/pachet servicii;
• cazare in camera single = 740 RON/pachet servicii.

Ambele taxe conțin 45 RON – taxa de arbitraj.

ANTRENAMENTE
Pentru cei care doresc să se antreneze înaintea concursului, tarifele aplicate în mod special, indiferent de perioadă sunt:
• cazare cu mic dejun în camera dublă = 140 RON/pers/noapte;
• cazare cu mic dejun în camera singla = 220 RON/pers/noapte;
• transfer Murighiol/Uzlina/ Murighiol = 50 RON/pers;
• transfer și barcă la rame/zi = 150 RON/barca/zi;
• barcagiu 8 ore la dispoziție = 100 RON/zi;
• taxa ARBDD = 10 RON/pers.;
• taxa localăPrimaria Murighiol = 3,8%/cazare/sejur.

Mai multe detalii la tel. 0724-383.824, 0722-237.707, 0723-923.992, 0722-365.040 și pe www.superpescar.ro