Fir intins !!!

Sa ne distram putin si in fata ecranului , nu doar pe marginea apei

.

.

miercuri, 14 aprilie 2010

Retete cu salau



  1. Salaul curatat si spalat se taie felii. Oasele, capul fara branhii, resturile de la curatat si icrel.

  2. Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i la.

  3. Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu feli.

  4. Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, ap.

  5. 24 Sept 2004 ... Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata.

  6. Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza si se prajeste in ulei. Separat se piseaz.

  7. Se spala fileurile, se zvanta, se prajesc in uleiul incins (cate doua minute pe fiecare parte) si se.

  8. 25 Mar 2010 ... Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante. L.

  9. Se incinge cuptorul. Se spala lamaia si se taie felii. Pestele, spalat si zvantat, se presara cu sar.


    1. 25 Mar 2010 ... Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste.

    2. Salaul curatat se fierbe in citeva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia.

    3. Se fierbe pestele si se inlatura oasele. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se asaza fileuri.

    4. Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin. In.

    5. Se curata salaul si se taie bucati. Ciupercile se spala si se taie felii, se pun la fiert alaturi de.

    6. Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper.

    7. Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabu.

    8. Pestele se curata si se acreste cu lamiie. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apo.

    9. Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat. Se ruleaza si se prind c.

    10. Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este f.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

agata un comentariu